Bel voor een melding van overlijden (dag & nacht)  

06 36 130 330

Ongeacht uw verzekering kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen

Voor uitvaartondernemers

 

Freelance uitvaartbegeleider

Onder de naam Flow Uitvaart ondersteun ik, Lilian Kraaij,  op freelance-basis uitvaartondernemers en andere organisaties bij het regelen van uitvaarten gedurende de voorbereidingen en op de dag van de uitvaart. Handelend vanuit de visie en werkwijze van uw onderneming, waarbij ik mijn eigen kennis, ervaring en mijn persoonlijkheid meebreng.

Heeft uw uitvaartonderneming behoefte aan extra ondersteuning op momenten van drukte, vakanties en/of ziekte? Als gediplomeerd freelance uitvaartbegeleider kan ik voor uw onderneming onderdelen van een uitvaart maar ook een gehele uitvaart overnemen. Denk hierbij aan het regelgesprek, de condoleance, administratie of de uitvaartplechtigheid. Daarnaast kunt u mij ook inzetten voor assistentie op de dag van de uitvaart.

Uiteraard stem ik af op uw visie en werkwijze, zodat ik op het moment van een melding mijn diensten zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Tot mijn werkgebied behoort Zaandam, de Zaanstreek en provincie Noord-Holland. In overleg ben ik bereid organisaties buiten dit gebied van dienst te zijn.

Meer weten over mij en mijn werkwijze?
U kunt contact met mij opnemen via onderstaand telefoonnummer of email.
Telefoonnummer: 06 36 130 330
Email: info@flowuitvaart.nl


Samenwerkende partners


Als freelance gediplomeerd uitvaartverzorger werk ik o.a. samen met:

Hiernumaals uitvaartzorg in Baarn en Soest website: Numaals.nl