Bel voor een melding van overlijden (dag & nacht)  

06 36 130 330

Ongeacht uw verzekering kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen

Een uitvaart op een bijzondere locatie

Waar je kan trouwen, kan je ook rouwen


Veel mensen hebben een persoonlijke band met een begraafplaats of crematorium. Er heeft immers een crematieplechtigheid of een begrafenis van een familielid of bekende plaatsgevonden. Crematoria en begraafplaatsen beschikken veelal over prachtige ruimtes, maar soms voelt men zich minder prettig in een zo’n funeraire omgeving. Dan is het fijn om te weten dat er veel alternatieve locaties zijn waar uitvaartplechtigheden georganiseerd kunnen worden. Het kan zijn dat u zich op die specifieke locatie meer thuis voelt of dat de locatie meer bij het leven van de overledene en zijn nabestaanden past. Denk hierbij eens aan een restaurant, cultureel centrum, kroeg, strandtent, clubhuis of gewoon thuis. Er zijn veel mooie locaties die openstaan voor het organiseren van een uitvaart. Mijn vuistregel; waar je kan trouwen, kan je ook rouwen.

De Bullekerk in Zaandam

Cultureel Centrum Bullekerk heeft een lange geschiedenis van 400 jaar als het gaat om trouwen , maar ook om rouwen.

Het prachtige historische gebouw in het centrum van Zaandam is met zijn authentieke inrichting en sfeervolle belichting een unieke uitvaart locatie om afscheid te nemen van een naaste of familielid.

Ondanks dat het in het centrum van Zaandam ligt, heeft de Bullekerk eigen parkeerplaatsen op het kerkplein. Dit plein biedt ook mogelijkheden voor een warme / stijlvolle aankomst of vertrek met een erehaag. Het is ook mogelijk bij vertrek de klokken
te laten luiden. Op de locatie kan de catering worden verzorgd.


De Bullekerk beschikt over een familiekamer / 24-uurs kamer. Dit is een fijne lichte kamer waar de overledene de hele week opgebaard kan worden tot de dag van de uitvaart. U krijgt dan de sleutel van de kamer waar de overledene is opgebaard en kan u op elk uur van de dag de overleden bezoeken en net zo lang blijven als u wilt. In de kamer kunt u zelf koffie /thee zetten en bezoek ontvangen.

Zuidervermaning Westzaan

De mooie in hout opgebouwde historische schuurkerk uit 1731 is een prachtige locatie voor een unieke uitvaart. De Zuidervermaning is een van de oudste gebouwen van Westzaan. Het heeft nog een bijzondere vloer van zand. Door de bijzondere bouw en de prachtige landelijke ligging is de vermaning, met zijn sobere pracht, een uitstekende locatie voor een uitvaartplechtigheid.


De Zuidervermaning biedt de mogelijkheid voor een sfeervolle uitvaart met een plechtigheid dienst, welke in alle rust kan plaatsvinden. Alle kaarsen kunnen branden en de warme omgeving biedt een fijne sfeer. De Zuidervermaning biedt plaats aan ruim 150 personen. Daarnaast beschikken ze over een prima geluidsinstallatie. Op de locatie kan de catering worden verzorgd.