Bel voor een melding van overlijden (dag & nacht)  

06 36 130 330

Ongeacht uw verzekering kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen


Elders verzekerd? Geen probleem!

Ook als u elders verzekert bent kunt u Flow Uitvaart uw uitvaart laten verzorgen. U bent namelijk niet gebonden de uitvaart door uw uitvaart verzekering maatschappij uit te laten voeren.


Hoe wordt het geldbedrag door de verzekeraar uitgekeerd?

Er zijn 2 mogelijkheden om het geld uitgekeerd te krijgen:

Mogelijkheid 1:

De verzekeraar keert in principe uit aan de nabestaanden.

Mogelijkheid 2:

Om het u makkelijk te maken kunt u ook een zgn. “Akte van cessie” ondertekenen waarna Flow uitvaart de afhandeling met de verzekeraar verder voor u regelt en de uitkering rechtstreeks aan Flow uitvaart wordt overgemaakt. Is het uit te keren geldbedrag groter dan de opgestelde factuur, ontvangt u uiteraard het restbedrag van Flow Uitvaart terug gestort.


Oude polissen

Mocht u oudere polissen voor een uitvaartverzekering vinden, dan zijn deze overgenomen door grotere verzekeringsmaatschappijen.  


U weet niet waar de overledene is verzekerd?
Het Verbond van Verzekeraars heeft een zoekservice voor polissen: https://zoekservice.vanatotzekerheid.nl/

Op de website van het Verbond van Verzekeraars staan bijna alle Nederlandse verzekeraars op een rijtje. Bestaat de verzekeraar inmiddels niet meer? Dan kunt u de rechtsopvolger achterhalen via de Informatiedesk van De Nederlandsche Bank. Deze Informatiedesk is te bereiken via emailadres info@dnb.nl of via telefoonnummer 0800 020 1068